Листа на иматели на информации/Општини и Центри за развој на плански региони/Општина Центар

Општина Центар

Адреса

  • Ул. Михаил Цоков бр. 1
    1000, Скопје

Телефонски броеви

  • 02 3203 600
  • 02 3203 602

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar