Листа на иматели на информации/Општини и Центри за развој на плански региони/Општина Тетово

Општина Тетово

Адреса

  • Ул. Дервиш Цара б.б.
    1200, Тетово

Телефонски броеви

  • 044 339 240
  • 044 511 962

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar