Листа на иматели на информации/Општини и Центри за развој на плански региони/Општина Теарце

Општина Теарце

Адреса

  • с.Теарце
    1224

Телефонски броеви

  • 044 381 336

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar