Листа на иматели на информации/Општини и Центри за развој на плански региони/Општина Студеничани

Општина Студеничани

Адреса

  • Ул. 1 б.б.

Телефонски броеви

  • 02 2724 005

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar