Листа на иматели на информации/Општини и Центри за развој на плански региони/Општина Струмица

Општина Струмица

Адреса

  • Ул. Сандо Масев бр. 1
    2400, Струмица

Телефонски броеви

  • 034 348 047
  • 034 320 544

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar