Листа на иматели на информации/Општини и Центри за развој на плански региони/Општина Струга

Општина Струга

Адреса

  • Плоштад Мајка Тереза б.б.
    6330, Струга

Телефонски броеви

  • 046 781 335
  • 046 781 223
  • 046 781 434

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar