Листа на иматели на информации/Општини и Центри за развој на плански региони/Општина Старо Нагоричане

Општина Старо Нагоричане

Адреса

  • с. Старо Нагоричане

Телефонски броеви

  • 031 495 333

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar