Листа на иматели на информации/Општини и Центри за развој на плански региони/Општина Сопиште

Општина Сопиште

Адреса

  • Ул. 2 бр. 2
    Сопиште

Телефонски броеви

  • 02 2785 103
  • 02 2785 100
  • 02 2785 109

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar