Листа на иматели на информации/Општини и Центри за развој на плански региони/Општина Свети Николе

Општина Свети Николе

Адреса

  • Плоштад Илинден б.б.
    2220, Свети Николе

Телефонски броеви

  • 032 444 169
  • 032 440 911

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar