Листа на иматели на информации/Општини и Центри за развој на плански региони/Општина Сарај

Општина Сарај

Адреса

  • Ул. 1 Сарај бр. 36
    1000, Скопје

Телефонски броеви

  • 02 2057 996
  • 02 2057 990

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar