Листа на иматели на информации/Општини и Центри за развој на плански региони/Општина Росоман

Општина Росоман

Адреса

  • Ул. Пролетерска бр. 1-а

Телефонски броеви

  • 043 441 331
  • 043 441 443

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar