Листа на иматели на информации/Општини и Центри за развој на плански региони/Општина Ресен

Општина Ресен

Адреса

  • Плоштад Цар Самоил бр. 20
    7310, Ресен

Телефонски броеви

  • 047 551 770
  • 047 551 768

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar