Листа на иматели на информации/Општини и Центри за развој на плански региони/Општина Радовиш

Општина Радовиш

Адреса

  • Бул. Александар Македонски б.б.
    2420, Радовиш

Телефонски броеви

  • 032 617 700

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar