Листа на иматели на информации/Општини и Центри за развој на плански региони/Општина Прилеп

Општина Прилеп

Адреса

  • Ул. Прилепски Бранители б.б.
    7500, Прилеп

Телефонски броеви

  • 048 401 701
  • 048 401 720

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar