Листа на иматели на информации/Општини и Центри за развој на плански региони/Општина Ново Село

Општина Ново Село

Адреса

  • Ул. Мануш Турновски бр. 14А
    2435, Општина Ново Село

Телефонски броеви

  • 034 355 202
  • 034 355 702

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar