Листа на иматели на информации/Општини и Центри за развој на плански региони/Општина Новаци

Општина Новаци

Адреса

  • с.Новаци
    7211

Телефонски броеви

  • 047 203 060

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar