Листа на иматели на информации/Општини и Центри за развој на плански региони/Општина Неготино

Општина Неготино

Адреса

  • Ул. Ацо Аџи Илов бр. 2
    1235, Неготино

Телефонски броеви

  • 043 361 933
  • 043 361 045

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar