Листа на иматели на информации/Општини и Центри за развој на плански региони/Општина Могила

Општина Могила

Адреса

  • с. Могила
    7216

Телефонски броеви

  • 047 296 466
  • 047 296 360

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar