Листа на иматели на информации/Општини и Центри за развој на плански региони/Општина Маврово и Ростуша

Општина Маврово и Ростуша

Адреса

  • с. Ростуше
    1245

Телефонски броеви

  • 042 478 815

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar