Листа на иматели на информации/Општини и Центри за развој на плански региони/Општина Липково

Општина Липково

Адреса

  • с.Липково
    1307

Телефонски броеви

  • 031 463 180
  • 031 463 179

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar