Листа на иматели на информации/Општини и Центри за развој на плански региони/Општина Куманово

Општина Куманово

Адреса

  • Ул. 11 Октомври б.б.
    1300, Куманово

Телефонски броеви

  • 031 475 831

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar