Листа на иматели на информации/Општини и Центри за развој на плански региони/Општина Крушево

Општина Крушево

Адреса

  • Ул. Никола Ѓурковиќ бр. 16А
    7550, Крушево

Телефонски броеви

  • 048 477 061

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar