Листа на иматели на информации/Општини и Центри за развој на плански региони/Општина Кривогаштани

Општина Кривогаштани

Адреса

  • Ул. Филип Втори бр. 84
    7524, Кривогаштани

Телефонски броеви

  • 048 471 471

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar