Листа на иматели на информации/Општини и Центри за развој на плански региони/Општина Кратово

Општина Кратово

Адреса

  • Плоштад Маршал Тито бр. 1
    1360, Кратово

Телефонски броеви

  • 031 481 202

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar