Листа на иматели на информации/Општини и Центри за развој на плански региони/Општина Кочани

Општина Кочани

Адреса

  • Ул. Раде Кратовче бр. 1
    2300, Кочани

Телефонски броеви

  • 033 274 001
  • 033 273 542

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar