Листа на иматели на информации/Општини и Центри за развој на плански региони/Општина Конче

Општина Конче

Адреса

  • с.Конче
    2424

Телефонски броеви

  • 032 630 325

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar