Листа на иматели на информации/Општини и Центри за развој на плански региони/Општина Кичево

Општина Кичево

Адреса

  • Ул. Борис Кидрич бр. 1
    6250, Кичево

Телефонски броеви

  • 045 223 001
  • 045 223 120

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar