Листа на иматели на информации/Општини и Центри за развој на плански региони/Општина Карбинци

Општина Карбинци

Адреса

  • с.Карбинци б.б.
    2207

Телефонски броеви

  • 032 307 228

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar