Листа на иматели на информации/Општини и Центри за развој на плански региони/Општина Кавадарци

Општина Кавадарци

Адреса

  • Плоштад Маршал Тито бр. 2

Телефонски броеви

  • 043 416 130

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar