Листа на иматели на информации/Општини и Центри за развој на плански региони/Општина Јегуновце

Општина Јегуновце

Адреса

  • с.Јегуновце
    1215, Јегуновце

Телефонски броеви

  • 044 397 766

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar