Листа на иматели на информации/Општини и Центри за развој на плански региони/Општина Илинден

Општина Илинден

Адреса

  • Ул. 9 бр. 38
    1041, Илинден

Телефонски броеви

  • 02 2571 703
  • 02 2571 704

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar