Листа на иматели на информации/Општини и Центри за развој на плански региони/Општина Зелениково

Општина Зелениково

Адреса

  • с.Зелениково
    1053

Телефонски броеви

  • 02 2717 238

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar