Листа на иматели на информации/Општини и Центри за развој на плански региони/Општина Желино

Општина Желино

Адреса

  • Ул. 101 б.б.
    1226, с. Желино

Телефонски броеви

  • 044 378 030

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar