Листа на иматели на информации/Општини и Центри за развој на плански региони/Општина Долнени

Општина Долнени

Адреса

  • с.Долнени
    7504

Телефонски броеви

  • 048 426 265

Службени лица

  • Зоран Здравески

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar