Листа на иматели на информации/Општини и Центри за развој на плански региони/Општина Дојран

Општина Дојран

Адреса

  • Кеј 5-ти Ноември б.б.
    1485, Стар Дојран

Телефонски броеви

  • 034 225 278

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar