Листа на иматели на информации/Општини и Центри за развој на плански региони/Општина Демир Капија

Општина Демир Капија

Адреса

  • Ул. 11 Октомври б.б.
    1442, Демир Капија

Телефонски броеви

  • 043 364 100
  • 043 364 133

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar