Листа на иматели на информации/Општини и Центри за развој на плански региони/Општина Делчево

Општина Делчево

Адреса

  • Ул. Светозар Марковиќ бр. 1
    2320, Делчево

Телефонски броеви

  • 033 411 550

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar