Листа на иматели на информации/Општини и Центри за развој на плански региони/Општина Дебрца

Општина Дебрца

Адреса

  • с.Белчишта
    6344

Телефонски броеви

  • 046 286 855

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar