Листа на иматели на информации/Општини и Центри за развој на плански региони/Општина Дебар

Општина Дебар

Адреса

  • Ул. 8 Септември бр. 72
    1250, Дебар

Телефонски броеви

  • 046 831 196
  • 046 831 015

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar