Листа на иматели на информации/Општини и Центри за развој на плански региони/Општина Градско

Општина Градско

Адреса

  • Ул. Александар Македонски бр. 70/а
    1420, Градско

Телефонски броеви

  • 043 251 522
  • 043 251 856

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar