Листа на иматели на информации/Општини и Центри за развој на плански региони/Општина Гостивар

Општина Гостивар

Адреса

  • Бул. Браќа Ѓиноски бр. 61
    1230, Гостивар

Телефонски броеви

  • 042 213 511
  • 042 214 406

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar