Листа на иматели на информации/Општини и Центри за развој на плански региони/Општина Ѓорче Петров

Општина Ѓорче Петров

Адреса

  • Ул. Ѓорче Петров бр. 73
    1000, Скопје

Телефонски броеви

  • 02 2040 411
  • 02 2033 309

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar