Листа на иматели на информации/Општини и Центри за развој на плански региони/Општина Гази Баба

Општина Гази Баба

Адреса

  • Ул. Архимедова бр. 2
    1000, Скопје

Телефонски броеви

  • 02 3226 655

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar