Листа на иматели на информации/Општини и Центри за развој на плански региони/Општина Велес

Општина Велес

Адреса

  • Ул. Панко Брашнар бр. 1
    1400, Велес

Телефонски броеви

  • 043 232 406

Службени лица

  • Магдалена Грубор

  • Марија Цилакова

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar