Листа на иматели на информации/Општини и Центри за развој на плански региони/Општина Василево

Општина Василево

Адреса

  • с.Василево б.б.
    2411

Телефонски броеви

  • 034 354 444

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar