Листа на иматели на информации/Општини и Центри за развој на плански региони/Општина Бутел

Општина Бутел

Адреса

  • Ул. Бутелска бр. 4
    1000, Скопје

Телефонски броеви

  • 02 2600 506

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar