Листа на иматели на информации/Општини и Центри за развој на плански региони/Општина Брвеница

Општина Брвеница

Адреса

  • Ул. Маршал Тито б.б.
    1216, Брвеница

Телефонски броеви

  • 044 456 015
  • 044 456 005

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar