Листа на иматели на информации/Општини и Центри за развој на плански региони/Општина Босилово

Општина Босилово

Адреса

  • с.Босилово б.б.
    2341

Телефонски броеви

  • 034 371 600

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar