Листа на иматели на информации/Општини и Центри за развој на плански региони/Општина Богданци

Општина Богданци

Адреса

  • Ул. Маршал Тито бр. 62
    1484, Богданци

Телефонски броеви

  • 034 222 333

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar