Листа на иматели на информации/Општини и Центри за развој на плански региони/Општина Аеродром

Општина Аеродром

Адреса

  • Бул. Јане Сандански бр. 109 Б
    1000, Скопје

Телефонски броеви

  • 02 2400 970
  • 02 2401 546

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar